مشاوره حقوقی رایگان - ایا از بنده شکایت شده یا خیر

سلام و عرض ادب
در درگیری که مربوط به 1 ماه پیش است، بنده فردای همان روز از طرفم شکایت کردم و چند روز پیش در شورای حل اختلاف حاضر شدیم. حالا اون آقا هم مدعی شده که از من شاکی شده و درخواست هایی دارد، میخواستم بدونم اگر از من شکایت شده باشد، چه مدتی طول میکشد که بنده باخبر بشم. چون از دادسرای مربوطه هم که پرسیدم گفتند شکایتی علیه شما ثبت نشده؛ داخل ثنا هم موردی با موضوع شکایت علیه من ثبت نشده. امکانش هست که پرونده هنوز در کلانتری باشد ؟
درضمن حتی دعوت نامه کلانتری هم نیامده برای من

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت شکایت از شما ، در سامانه ثنا بلا فاصله به شما ابلاغ خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است که فعلا پرونده ثبت نشده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت شکایت از شما ، در سامانه ثنا بلا فاصله به شما ابلاغ خواهد شد