مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موبایل

سلام
چندماه قبل توی یک مهمانی گوشیم مفقود شد و بعد از 20 روز از طریق سامانه همیاب اقدام کردم و نتیجه مثبت به همراه فاکتور و کارتن به دادگاه ارائه کردم اما طرف مقابل مدعی شده که گوشی رو خریداری کرده و به جای ارائه فاکتور فقط تصویر یک فاکتور ارائه نموده.
من برای بازپس گرفتن گوشیم چکار باید انجام بدم؟
باتشکر

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر شکایت سرقت کرده باشید و گوشی شما باشه، دست هر کسی که باشه به شما برگردونده میشه.
خریداره که باید برای گرفتن حقش اقدام کنه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات ادعای سرقت باید گوشی را پس بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اثبات ادعای سرقت باید گوشی را پس بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گوشی شما باشه، دست هر کسی که باشه به شما برگردونده میشه.
خریداره که باید برای گرفتن حقش اقدام کنه.