مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

با سلام و عرض خسته نباشین خدمت همه دوستان
بنده از طریق تلگرام با فردی ناشناس معامله‌ای خرید و فروش انجام دادم و در قبال خدمت ارائه شده به ایشون، مبلغ(950هزار تومن) رو ایشون برای من از طریق برنامه ایوا کارت به کارت کردن، بعد از گذشت تقریبا 3 ماه از دادسرای شهرمون با من تماس گرفتن که از من نیابتی شکایت شده و با مراجعه به دادسرا متوجه شدم این کسی که من با ایشون تو تلگرام باهاشون معامله کردم هکر بوده(کم سن و سال تو معامله ویس هم فرستاده) از حساب یه بنده خدا مبلغ پول رو انتقال داده حالا صاحب حساب از شهر بابل از من شکایت کرده و برای اولین بار کار من به دادسرا و دادگاه کشیده شده و از کار و زندگی افتاده‌ام و کلی فشار و استرس روحی بهم وارد شده، با اینکه من رسید کارت به کارت و متن معامله که با هکر داشتم رو پرینت دارم و همراه یک لایحه دفاعی به دادگاه ارائه دادم، میخواستم بدونم نخست اینکه نتیجه دادگاه چی میشه و آیا من محکوم میشم یا تبرعه میشم؟
و در موردم دوم اینکه این هکر 3.4 بار با من معامله داشته هر سری با کارت مختلف به حساب من کارت به کارت کرده آیا من میتونم از هکر شکایت کنم و میشه پیدا بشه؟
و اینکه از صاحب حساب که ازش پول کسر شده میتونم به عنوان اعاده حیثیت شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود