مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک هبه شده

پسر عمویم آپارتمان خودش را همراه با حق طلاق داده به زنش بدون اینکه یک تومن پول بگیره فقط بخاطر نشان دادن عشقش
بصورت ثبت محضری هم داده همراه با 3شاهد
حالا زنش ازش طلاق گرفته بایکی دیگه ازدواج کرده تو خونه پسر عموی من
میخواستم بدونم راه قانونی وجود داره که بشه خونه رو پس گرفت

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات اینکه همه ثمن معامله توسط وی پرداخت شده دادخواست رجوع از هبه بدهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند اظهارنامه ارسال کنه و رجوع از هبه را اعلام کند و سپس طرح دعوا کند.
یا دعوای مطالبه ثمن معامله مطرح کند

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید اول بتونه هبه رو اثبات کنه، بعد برای رجوع اقدام کنه

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

جهت مشاوره وبررسی بیشتر بااینجانب ازطریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه باشد تحت شرایطی قابل استرداد است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اگر هبه باشد تحت شرایطی قابل استرداد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول بتونه هبه رو اثبات کنه، بعد برای رجوع اقدام کنه

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ابتدا اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه برای متهب ارسال نمایید و سپس دادخواست اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هبه باشد تحت شرایطی قابل استرداد است و رجوع از هبه میباشد . اگر باز هم ابهامی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سلام اگر هبه باشد تحت شرایطی قابل استرداد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود