مشاوره حقوقی رایگان - محل اقامت

سلام عرض ادب من در خارج از کشور زندگی می‌کنم و در پاسپورت ایرانی محل اقامت هم زده شده آنجا به ایران سفر کردم می خواستم بدانم تا چند ماه می توانم بدون اینکه محل اقامتم تغییر کند مجاز هستم بمانم ممنون می شوم پاسخ دهید

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

تا سه ماه مهلت دارید وطبق مصوبه هیات وزیران که دراسفند سال 1396تصویب شده میتونید تا پایان سال 1400 به کشور ایران مسافرت کنید .البته سه مرتبه درسال وهر بار سه ماه میتونید اقامت کنید .ضمنا این مصوبه تا پایان اسفند سال 1400اعتبار دارد وشاید مجددا تصویب کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تا سه ماه مهلت دارید وطبق مصوبه هیات وزیران که دراسفند سال 1396تصویب شده میتونید تا پایان سال 1400 به کشور ایران مسافرت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام سه ماه مهلت دارید و طبق مصوبه هیئت وزیران که در اسفند سال 1396 تصویب شده می توانید تا پایان سال 1400 به کشور ایران مسافرت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تا سه ماه مهلت داریددر صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید