مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب های بانکی (اجرای احکام)

با سلام و احترام
از یک شرکت با مسئولیت محدود شکایت کرده ام و محکوم به پرداخت خسارت گردیده است
دارای املاک و خودرو نمیباشد ولی حساب بانکی دارد که مدت هاست توقیف نموده ام ولی با توجه به شکایت اینجانب در حساب بانکی موجودی و گردش ندارد.
برای احقاق حقوق خودم چه کری میتوانم انجام بدهم؟
آیا میتوان اموال و حساب های بانکی مدیر عامل و سهامداران را توقیف نمود؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

با سلام
مسئولیت شرکت تا میزان سرمایه ثبت شده در اداره ثبت شرکتها است و مسئولیتی را برای مدیران و سهامداران متصور نمیشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مسئولیت شرکت تا میزان سرمایه ثبت شده در اداره ثبت شرکتها است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست ورشکستگی شرکت را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید در اداره ثبت شرکتها درخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید تا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط حسابهای شرکت قابل توقیف است