مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام.پدرم یک سال پیش از دنیا رفته.انحصار وراثت هم انجام دادم. پروانه چاه وسند کشاورزی به نام پدرم است ،(از6دونگ کشاورزی 3دونگ مال برادر بزرگ 1دونگ مال من و2 دونگ مال پدرم بود)که سهم پدرم را یک دونگ من خریدم ویک دونگ انرا پسر برادرم خریده وهردو قولنامه داریم؟حالا پسر برادرم میگوید در قولنامه من نوشته سند به
نام من بزند.حا لا شما باید سند را به نام من بزنید.ایا این سند متعلق به وارثین است یا تکلیف چیست باتشکر از
لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی به اندازه سهم خود میتواند سند بگیرد یا سند مشاعی صادر میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سند مشاعی بگیرید هر کدام به اندازه سهم خود میتوانید سند بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سند مشاعی بگیرید هر کدام به اندازه سهم خود میتوانید سند بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید