مشاوره حقوقی رایگان - پلاک نشدن

سلام ماشین بنز مدل59 خریدم اتاق تعویض خورده همه مراحل را رفتیم جریمه هم پرداخت کردیم الان مدیر فنی فاکتور اتاق میخواد فروشنده هم میگه تعویض نکردم اتاق را و فاکتور ندارم الان تکلیف چیه پلاک میشه یا نه؟
اگه پلاک نشه میتونیم ماشین را پس بدیم
اگه پس بدیم ملبغی که قولنامه هست پرداخت میکنند یا مبلغ به روز را

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را اقامه نمایید یا خود شما فاکتور خرید اتاق ارائه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ و ثمن معامله را استرداد کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را اقامه نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پلاک نشه حق فسخ دارید و ثمن معامله را میتوانید وصول کنید