مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه پیش خرید

با سلام
من یه مغازه رو پیش خرید کردم و قرار بود ظرف مدت هفت ماه ملک را تحویل و سه ماه بعد سند را به نام من انتقال بده
ضرر و زیان در قولنامه به مبلغ روزانه صد هزار تومان نوشته شد
از همون روز اول که از تاریخ تعهد ایشان گذشت من با فرستادن یه اظهارنامه به ایشان مفاد قولنامه و ضرر و زیان را و طلب کردن مفاد را به ایشان متذکر شدم
بعد از گذشت دو سال صبر و شنیدن دروغ های ایشان خسته شدم و به دادگاه رفتم
در دادگاه اول ایشان محکوم به پرداخت کلیه خسارت ها شد
در دادگاه تجدید نظر جناب قاضی حکم را با استناد بودن به بند 237 قانون مدنی شرط فعل بودن آن را پذیرفت ولی با توجه به اصل چهل قانون اساسی که شرط فعل را نباید ابزاز زیان به غیر قرارداد حکم را شکست و تنها برای شش ماه ضرر و زیان را قبول و کلیه حق وکیل و دادگاه و کارشناسی را حق اینجانب ندانست
حالا یه راهنمایی کنین که راهی داره برم دیوان و به چه بند یا تبصره ای استناد کنم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

رای قطعی صادر گردیده و بنظر هم نمیاد که موجبی برای اعاده دادرسی وجود داشته باشه.