مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن کد رهگیری ملک

سلام پیش خریدمغازه به متراژحدود24متربه مبلغ 600میلیون می باشد.درمبایعه نامه متر قید نشده را خریداری کردم و باتاخیرتحویل 10ماهه تحویل گرفتم ومشخص شد متراژمغازه 20مترونیم هست فروشنده که خوداملاک است ادعاداردتمام مبلغ فوق رادریافت کندوکدرهگیری برایم نمیزند.درضمن بنده حاضربه پرداخت 55میلیون بیشترشدم که حل شود ولی قبول نمیکنه.بنده میتوانم بدون کدرهگیری مغازه رابازگشایی کنم؟؟

پاسخ ها :

نداشتن کد رهگیری ملک کد رهگیری مغازه خریداری شده پیش خرید مغازه کد رهگیری