مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وكيل توكيلی

سلام. در قرارداد حق الوكاله وكيل دادگستری (قرارداد خصوصی بين وكيل و موكل) به ايشان اختيار توكيل به غير و همينطور انعقاد قرارداد مالی هم داده شده است. سئوالی كه از خدمت شما داشتم اين است كه حق الزحمه وكيل توكيلی با موكل است يا اينكه وكيل اول بايد از حق الوكاله خود بپردازد ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وکیل توکیلی وکیل موکل است و موکل باید حق الوکاله وکیل را پرداخت کند