مشاوره حقوقی رایگان - بنده تصویربردار مجالس عروسی هستم که هارد اکسترنال بخاطر نوسان برق به مشکل خورد

بنده تصویربردار مجالس عروسی هستم که هارد اکسترنال بخاطر نوسان برق به مشکل خورد و چند تا از فیلم و عکس های عروس و داماد از بین رفت و هارد هم هرجا بردم درست نشد و بنده از عروس و دامادها هیچ پولی نگرفتم و اینکه بهشون گفتم اگه درست نشد لباس عروس و آرایشگاه عروس میبرم کلیپ عروسی درست کرده بهشون میدم همراه با یدونه آلبوم عکس بصورت رایگان انجام میدم بعدش کار بنده از روی قصد عمدی که نبوده نوسان برق اینکار رو کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شکایت نمایند شما باید به ایشان خسارت طبق نظر کارشناس پرداخت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوالی پرسیده نشده برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید