مشاوره حقوقی رایگان - بنده تصویربردار عروسی هستم که بدلیل مشکلات الکترونیکی و برق سه تا فیلم و عکس مراسم عروسی از بین رفته

بنده تصویربردار عروسی هستم که بدلیل مشکلات الکترونیکی و برق سه تا فیلم و عکس مراسم عروسی از داخل هارد اکسترنال از بین رفته و اینکه هارد رو فرستاده شده برای درست شده متاسفانه درست نمیشه که بنده با عروس و داماد حرف زدم گفتم هزینه لباس عروس و آرایشگاه رو میدم میبرم کلیپ درست میکنم همراه با آلبوم عکس بهشون تحویل میدم اگه عروس و داماد قبول نکردن با اینکه قراررداد هم دارم ازشون هزینه تصویربرداری هم که گرفتم بهشون دادم الان عروس و داماد شکایت کنن حکم چی میشه ممنون میشم توضیح بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحاتی که شما دادید مشکلی پیش نمیاد و شکایت آنها نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما مسئولیت دارید و مستلزم پرداخت خسارات هستید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اگر قصور شما ثابت شود مسئول پرداخت خسارت هستید.اما اگر دفع حادثه خارج از حیطه اقتدار و اراده شما بوده طبق ماده 229 قانون مدنی مسئول تادیه خسارت نیستید.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

وصف کیفری ندارد، از نظر حقوقی ملزم به جبران خسارت هستید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...طبق قانون اگر ثابت کنید که عوامل غیر ارادی در از بین رفتن فیلم خارج از اراده شما نقش داشته اند مسئولیتی متوجه شما نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام داماد میتواند مطالبه تمام هزینه ها و خسارات را نمایید و شما محکوم خواهید شد مگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنهااگر در این حادثه تقصیر شما به اثبات برسد مسئولیت دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات تقصیر خسارت باید پرداخت گردد و جنبه کیفری ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر جبران خسارت بایستی نسبت به استرداد مبالغ دریافتی نیز اقدام نمایید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

در صورت احراز عدم تقصیر مسولیتی ندارید

حمید والائی

جناب آقای حمید والائی:

سلام . بی زحمت وقت مشاوره تلفنی بگیرید . در خدمتم

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

مشکلی پیش نمیاد ولی شما تامین دلیل کنید که مشکلات برقی بوده

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر شکایت هم بکنند نهایتش مبلغی که به شما دادند رو میتوانند بعلاوه خسارت که معادل همان پیشنهاد خودتان است مطالبه کنند.