مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

با سلام بنده چند وقت پیش پشت چکی رو بعنوان شاهد امضا کردم یعنی هم اسممو نوشتم و دو تا امضا کردم اما کلمه شاهد رو قید کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید در صورت وصول نشدن چک برای بنده بعنوان شاهد عواقبی خواهد داشت؟ با تشکر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام شما ضامن محسوب نخواهید شد به دلیل اینکه عبارت ضمانت باید در روی چک قید شود مبنی بر اینکه در صورت عدم وصول چک از جانب ایشان بنده ضامن پرداخت وجه چک خواهم بود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یعنی چی شاهد چی؟
هرکسی رو وپشت چک راامضاکند دربرابردارنده مسیولیت تضامنی دارد