مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

شخصی بدلیل اینکه متهم ثبت ثنا نداشته بر حکم توهین به اشخاص عادی 2 ملیون به دولت جریمه شده حال متهم واخواهی داده ولی شاکی هیچ ادله ای ندارد وفقط از دختر 15 ساله و همسرش به عنوان شاهد استفاده کرده در صورتی که ما فیلم را داشتیم ولی قاضی فقط چند ثانیه ابتدایی را دید و متوجه شد که هیچ توهینی نبوده ، ولی همسر و فرزندشان با نمایش بازی کردن قاضی را تحت تاثیر قرار میدادند ، حال سوال من این است که بدون هیچ ادله و فقط با شاهد که از اقوام درجه 1 هست میتواند حکم به نفعش صادر شود و اینکه بعد از حکم ایا باز متهم چون در واخواهی بوده امکان اعتراض دارد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای بستگی به نظر قاضی دارد و البته بعد از واخواهی حق تجدیدنظر هم خواهید داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون قرابت سببی و نسبی مانع از پذیرش شهادت نیست .
شما بعد از صدور حکم واخواهی 20 روز مهلت اعتراض و تجدیدنظر نسبت به رای را دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بعد از صدور حکم واخواهی 20 روز مهلت اعتراض و تجدیدنظر نسبت به رای را دارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از صدور حکم واخواهی 20 روز مهلت اعتراض و تجدیدنظر نسبت به رای را دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما بعد از صدور حکم واخواهی 20 روز مهلت اعتراض و تجدیدنظر نسبت به رای را دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ظرف 20 روز از ابلاغ حکم
میتواند تجدیدنظرخواهی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قاضی به علم برسد رای صادر می کند