مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام پدرم درقید حیات برای مادرم زمین کشاورزی به اندازه 3 هکتار داده هست و همین الان زمین هشت ملیارد قیمت گذاشته شده است . پدرم هفت ساله فوت کرده و چندتا زمین کشاورزی و باغ و باغچه و حیاط و ماشین و تراکتور و حیوانات اهلی دارد و مادرم الان از وراث خود مهریه میخواد بگیرد. میگوید من از ارث پدرتون هر چی که دارد یک هشتم از اموال و مال پدرتان به عنوان مهریه من میگیرم. و مهریه مادرم که با پدرم ازدواج کرده است ده هزار تومان است. مادرم الان حق داره مهریه بگیره؟ اگه مهریه بگیره ما وراث به مادرم چقدر مهریه میدهیم؟ ایا این مهریه به صورت پول هست یا اموال هست ؟و از کدام اموال مهریه به مادرم باید بدیم؟

ممنون میشم کمک کنید مادرم میتونه مهریه با وجود این شرایط بگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مهریه خود آیا مطالبه است که به نرخ روز قابل محاسبه است و از اموال پدرتون باید پرداخت بشه و یک هشتم نیز ارث می برد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مادر می تواند مهریه را مطالبه کند و سهم الارث را هم بگیرد . در مورد مهریه که وجه نقد است باید از اموال متوفا بدهید سهم الارث ایشان یک هشتم از قیمت اموال غیر متقول ( وجه نقد ) و یک هشتم از عین اموال منقول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه از ماترک به نرخ زمان فوت قابل مطالبه می باشد رقم زیادی نخواهد شد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

ایشون یک هشتم از اموال همسرش ارث میبره
مهریه هم به نرخ روز محاسبه و پرداخت میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به علت طولانی بودن جواب از طریق مشاور تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله مهریه و 1/8 از ماترک به زوجه تعلق خواهد گرفت
مهریه باید به صورت وجه نقد پرداخت بشود
و زوجه 1/8 از قیمت اموال غیر منقول و
عین اموال منقول ارث خواهد برد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نتوانید ثابت کنید زمین بابت مهریه بوده در اینصورت مادر می تواند مهریه را مطالبه کند و سهم الارث را هم بگیرد . در مورد مهریه که وجه نقد است باید از اموال متوفا بدهید سهم الارث ایشان یک هشتم از قیمت اموال غیر متقول ( وجه نقد ) و یک هشتم از عین اموال منقول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مادرتان میتواندمهریه را دریافت نماید واگر مهریه ایشان نقد بوده از زمان عقد تا زمان فوت پدرتان محاسبه و قابل پرداخت است