مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فرد فوت شده

سلام پدر بنده در حدود 7سال بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی بو دکه در سال1362فوت نمودند البته ایشان از سال48الی54بیمه پرداز بود متاسفانه به لحاظ آشنا نبودن خانواده با مسائل بیمه ای هیچ مستمری شامل حال مادرم نشد تا سال 1372 که ما از این موضوع مطلع شدیم که بعد از پیگیری های صورت گرفته در جواب مادرم گفتند چون یکسال منتهی به فوت بیمه پرداز نبوده (حداقل یک ماه واریزی بیمه داشته باشد) مستمری شامل حال شما نمیشود. آیا برای احقاق حق راهی برای مادرم وجود دارد ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگودارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به بند سوم ماده 80قانون تامین اجتماعی اولا باید شرایط بیمه پردازی رعایت شده باشد مضافا اینکه فوت بعد از سال 1376صورت گرفته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ا باید شرایط بیمه پردازی رعایت شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله متاسفانه قانونا به همین شکل است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی