مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سوابق بیمه متوفی

سلام پدرم تازه وفات کردن و5سال11ماه سابقه بیمه دارد پدر زمان وفاتشون بیمه نبودن می خواستم بدونم با سابقی=شون آیا مستمری به خانواده تعلق میگیره.یا کار دیگه ی میشه با سوابق کرد
ممنون از محبت شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مورد را از بیمه ایشان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید موضوع مذبور را از طریق اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیلی تعلق نمی گیرد اما باز می توانید و تلفن 1420 تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مادرتان به تامین اجتماعی مراجعه کند ودرخواست پرداخت 4 سال و یک ماه حق بیمه باقیمانده را بدهد تا برای برقراری مستمری ده روز حداقل حقوق اقدام کنند اگر نشد به سلسله مراتب تامین اجتماعی مراجعه کنید و اگر نشد به دیوان عدالت اداری و اگر نشد حق بیمه اش را مسترد کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعلق نمیگیرد ولی میتوانید مراجعه حضوری هم داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی امکان پذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه مربوطه پیگیری کنید البته مبلغ قابل توجهی نخواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون کمتر از ده سال سابقه دارند به بیمه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید