مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از آموزش و پرورش به وزارت بهداشت

با سلام و خسته نباشید
بنده معلم رسمی آموزش و پرورش با 8 سال سابقه هستم، میخواستم بدونم امکانش هست اگر لیسانس پرستاری بخونم، از وزارت آموزش و پرورش بیرون بیام و پرستار بشم، بدون اینکه خسارتی به وزارت آموزش و پرورش بپردازم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از سازمان مربوطه پیگیر باشیدبرای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی