مشاوره حقوقی رایگان - مرگ مشکوک

با سلام برادرم در منزل فوت میشه پایین طبقه خودمون زندگی میکنن زمان رفتن همسر از منزل 5بعداظهر زمان فوت 3شب تماسهای بی پاسخ همسرش هست مادرمم با خودش میبره با اصرار فردا ساعت 4میاد خونه به ما نصف شب اطلاع نمیده یه سر پایین بزنین مادرم میگه نگرانم میگه محمد گفته حالش خوبه شب شام میریم بیرون میگیم پیامو نشون بده میگه پاک کردم مادرم شاغله هشت صبح میگه برو خونه من نگرانم میگه من بعد ناهار میرم شب یلدا رفته بودن مهمهانی ایا میشه از همسرش شکایت کرد جسد رفته پزشکی قانونی. روز سوم فوت اعلام کرده خواستگار دارم شاهد هم هست طلب مهر هم داره با اینکه پدرم مهرو ضمانت نکرده ممنون تورو خدا راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات میباشد