مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام ابلاغ برای من آمده و نوشته در صورت نداشتن مال برای پرداخت مهریه می توانی در 30 روز آینده درخواست ‌اعسار کنی، درخواست اعسار چگونه است آیا باید شاهد ببرم برای اینکه من چیزی ندارم یا استشهاد یا نه فقط درخواست بنویسم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دفتر خدمات قضایی فرم استشهادیه بگیرید و بدید دو تا شاهد امضاء کنند و همچنین فرم اموال و دارایی و سپس با ارائه مدارک مذکور و حکم مهریه دا‌دخواست اعسار بدهید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام باید دفتر خدمات قضايي ببرید و از ادله شما ی فرم استشهادیه اعسار از پرداخت محکوم به یا مهریه که سه نفر باید از شرایط مالی شما مطلع باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام باید دفتر خدمات قضايي ببرید و از ادله شما ی فرم استشهادیه اعسار از پرداخت محکوم به یا مهریه که سه نفر باید از شرایط مالی شما مطلع باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار را مطرح نمایید و دو نفر شاهد معرفی نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفتر خدمات قضایی فرم استشهادیه بگیرید و بدید دو تا شاهد امضاء کنند و همچنین فرم اموال و دارایی و سپس با ارائه مدارک مذکور و حکم مهریه دا‌دخواست اعسار بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه وفرمهای مربوطه را اخذ وشهود معرفی نمایید