مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه ی برادر شهید

با نام خدا وسلام ،بنده برادر شهیدومدت 21ماه خدمت سربازی را درمناطق عملیاتی گذرانده ام.می خواهم بدانم :1)سهم من از بنیاد شهید وامور ایثارگران چیست؟2)چرا من نمی توانم در کنکور ارشد از سهمیه استفاده کنم؟3)چرا در سایت مربوطه چنین گزینه ای وجود ندارد؟متشکرم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید از طریق تماس با بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا سامانه پاسخگویی سنجش سوال خود را مطرح کنید. ضمناً برای آگهی بیش تر با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید.