مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین با سفته

بنده ماشین فروختم خریدار معلمه 2برابرارزش ماشین برام سفته داده قولنامه هم قید شده شماره سفته، قرارمون یک ماه بود،نتونست پول رابده آورد 200 میلیون سفته هم داد گفت 5 روزه دیگه پولت نقده، طرف الان 2ماهه منو امروزو فردا میکنه ضمنن اون 200 میلیون سفته به قولنامه ثبت نشده ،بعد فهمیدم طرف بدهی زیادی به دیگران دارد خانمش هم معلمه ...لطفن منو راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام بعلت عدم پرداخت ثمن معامله رو فسخ کنید و ماشین رو توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید معامله را فسخ نمایید و ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و خسارات را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابلیت اجرا و مطالبه در صورت بدهکار بودن را خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید قرارداد را فسخ و ماشین را توقبف نمایید و یا می توانید با من تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید