مشاوره حقوقی رایگان - روشن شدن گوشی سرقتی با سیم کارت

سلام خسته نباشید
من یه مدته که از کلانتری باهام تماس میگیرن مبنی بر اینکه خطم با گوشی سرقتی روشن شده و میگن که باید بیام کلانتری شیراز در صورتی که محل زندگی بنده استان یزد هستش. بعد از یه مدت که نمیدونستم اون بنده خدا کی هست و موضوع چیه، سامانه قضایی انلاین ثبت نام کردم دیدم هیچ شکایتی نیست. امروز از یه کلانتری دیگه تماس گرفتن گفتن موضوع اینه و شکایتی هنوز نیست جایی هم ثبت نیست چون اول بنا بر صلح هست و حلش کنید بعد نشد شکایت و... و شماره اون بنده خدا که شاکی هست واسم فرستادن. بعد از تماسی که با شاکی گرفتم و فهمیدم موضوع چیه عکسی از پرونده واسم فرستاد و متوجه شدم یکی از خط هایی که دارم و چند ساله روشن نشده روی گوشی شناسایی شده. و فاصله بین اولین استفاده تا اخرین استفاده 20 ثانیه هست. نمیدونم چطور اتفاق افتاده چون اصلا خط استفاده نکردم. اما بنده تعمیر کار گوشی هم هستم. و گوشیای زیادی تعمیر کردم و به هیچ وجه سیم کارتم رو گوشی مشتری امتحان نکردم مخصوصا این سیم کارت که نمیدوستم دارم. ولی باز ادمی هست یادم نیست چی شده دقیقا. میخواستم بدونم امکانش هست اشتباه شده باشه از اون مخابرات یا هرچی شماره اشتباه داده باشن؟ و اینکه اگر نه تکلیف من چیه؟ بنظرتون بهترین کار چیه انجام بدم؟ ایا مقصر و سارق بنده شناخته میشم؟ چجور ثابت کنم که این اشتباه یا سو تفاهم هستش ؟ من تا حالا از جلو دادگاه و کلانتری هم رد نشدم و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دقیقا مشخص نکردید که این سیمکارت توسط خود شما خریداری شده؟یا شخص ناشناسی به نام شما دریافت کرده؟در صورت دوم شما میتوانید با طرح شکایت در دادسرا موضوع خرید سیمکارت به نام خودتونو میگیری کنید تا ثابت بشه سیمکارت بدون اطلاع شما خریداری شده و از این طریق بیگناهی خودتونو ثابت کنید.ولی اگر سیم‌کارتو خودتون خریدید ،این مشکل معمولا برای تعمیرکارای گوشی پیش میاد در اینصورت هم با بیان شغل خودتون و اینکه گاها گوشی ها رو با سیمکارت خودتون امتحان میکنید قاضی قانع خواهد شد.