مشاوره حقوقی رایگان - عفو. تعلیق

باعرض سلام خدمت شما وکلای محترم دوتا سوال داشتم 1.آیا محکومیت حبس جرم ارتشا به هر میزان ومقدار شامل عفو نمیشه.یا تبصره ای هم دراین رابطه وجود داره؟ 2.ایا جرم ارتشا مشمول عفو مشروط وتعلیق میشود یاخیر؟ اگر پاسخ مثبت هست لطفا کیفت وشرایط ان را واینکه چه مقدار از حبس راتحمل کنی شامل مبشود رابیان بفرمایید. باتشکر از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید درخواست عفو موردی را مطرح نمایید و بعد از تحمل 1/3 از مدت مجازات درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از تحمل 1/3 از مدت مجازات درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از 1/3جهت آزادی مشروط اقدام گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست عفو موردی نمایید یا با گذشت یک سوم از حبس درخواست آزادی مشروط و یا تعلیق مجازات نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت شرایطی شامل میشه. با گذشت یک سوم بازهم تحت شرایطی میتوانید درخواست ازادی مشروط کنید.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید