مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

سلام. من فکر کنم زود دادخواست اعسار مهریه دادم. برام ابلاغ تامین خواسته اومد رفتم دادخواست اعسار دادم.متصدی دفتر قضایی بر اساس شماره دادنامه تامین خواسته درخواست اعسارم رو ثبت کرده.حالا دادخواستم باطل میشه؟ تازه پرونده در اداره ثبت مختومه شده.حالا باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست خود را استرداد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در درخواست تامین خواسته ، شما باید خسارت احتمالی را پرداخت نمایید و هیچ ربطی به اعسار ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می‌توانید به طرفیت خوانده در خصوص مطالبه مهریه داداخواست اعسار بدهید