مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

یکبار برای خلع ید مشاعی اقدام کردیم که خوانده با آوردن وصیت نامه و تلقی دادن آن بعنوان واگذارنامه رای رد دعوی گرفت و در تجدید نظر هم تایید شد.
حالا دادخواست تقسیم ماترک دادیم که همان ملک مذکور نیز جزء ماترک میباشد
آیا خوانده میتواند به رای خود که خواسته ی ان خلع ید مشاعی بوده استناد کند یا خیر؟

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

بایدابظا ل وصیت نا مه را از دادکاه درخواست کنید تا زمانی که وصیت نامه باظل نشده مشکل حقوقی خواهید داشت

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی تواد شما ابتدا به ساکن باید وضعیت وصیت نامه را شخص و بعد از آن درخواست مرتبط با ملک اعم از مشاع و غیر را ممشخص نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم