مشاوره حقوقی رایگان - خلع يد يا خلع يد مشاعي؟

در سال ٩٠ من ٢٥٧ متر زمين شامل ساختمان سه طبقه را خريدم.
تاييد مبايعه نامه در دادگاه دي ١٤٠٠ بود و در آبان ١٤٠١ سند گرفتم.
مالك قبلي ملك را تير ١٤٠٠ يعني زماني اجاره داده كه هنوز تاييد مبايعه نامه من صادر نشده بوده.
دادخواست تخليه مستاجر دادم رد كردن.
الان بايد دادخواست خلع يد بدم يا خلع يد مشاعي؟؟ چون ٢٥٧ متر از زمين ٤٠٠٠ متري به نامم سند زدن ولي در مبايعه نامه نوشتن كه شامل ساختمان سه طبقه است.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی مفصل دارد و در کنار آن اظهارات شما باید دقیق تر اخذ شود مسائل ملکی قطعا به‌گونه ای نیست که با یک پرسش و پاسخ کوتاه راه حل قطعی برای شما به وجود بیاید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صرف 2 خط مشاوره تایپی نمی توان به شما راهنمایی دقیقی نمود و انتظار موفقیت در مسیر را داشت ،
امور حقوقی اموری تماما تخصصی است که نیازمند اقدامات محاسبه شده ای نیز می باشد
ترجیحا حضورا اقدام به اخذ مشاوره از یک وکیل نمایید تا بعد از برسی اوراق مربوطه موارد لازم به شما ارائه گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک را ببینم وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست خلع ید از ملک مشاعی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سند رسمی مالکیت دارید شما باید دادخواست خلع ید را به طرفیت متصرف و فروشنده مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما ابعاد مختلف دارد پیشنهاد می شود مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا مطالعه نمایند و مشاوره دقیق دریافت نمایید .