مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی ، از کار افتادگی

سلام
پسرم سرباز نگهبان زندان نیروی انتظامیه.زمانیکه زندانیان شورش میکنن ب سربازا دستور سرکوب میدن،بدون امکانات ضد شورش(فقط باتوم داشتن و ملاه مخصوص)سپر یا وسایل دفاعی دیگ نداشتن
یکی تز. زندانیها باچاقو شاهرگ و تاندومهای دست راست پسرمو از مچ قطع میکنه و پس از مراجعه بیمارستان و امل جراحی،3تا انگشتاش حس نداره.
چ اقدام مفیدی میتونیم بکنیم.ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بای از کار افتادگی باید بهش بدهند، پیگیری کنید با صورتجلسه حادثه بفرستند شورای پزشکی ناجا، ضمن اینکه هم باید ضارب دیه بدهد و هم ناجا خسارت بیمه، هر سه مورد بهش تعلق میگیره و حتی میتونه از فرماندهی که بدون تجهیزات اونا را فرستاده جلو به دادگاه نظامی شکایت کند. خلاصه باید پیگیری کنید و البته با یک وکیل مشورت کنید یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر است کایت کیفری مطرح نمایید در هرحال سوال واضح نیست وبه لحاظ عدم ارائه اطلاعات دقیق در خصوص زمان ان وجزییات ان ارائه راه حل حقوقی مناسب میسز نیست