مشاوره حقوقی رایگان - سنوات قبل

سلام من از سال 80 دریه مغازه تاحالا کارمیکنم بیمه من ازسال 90 رد شد که حالا من ده سال بیمه دارم اگر کارفرما قبول کند که بیمه ده سال قبلی من را پرداخت کند چقدر باید بابت این ده سال به سازمان بیمه پرداخت کند ایا جریمه هم دارد ؟ درضمن من درهمان مغازه سر کارم و دستمزدم روزی 106200 تومان میباشد با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جریمه خواهد داشت و شما باید ابتدا
در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله باید با جرائم آن که مبلغ دو ونیم درصد بدان تعلق میگیرد پرداخت نماید و کارشناس بیمه مبلغ را معین خواهد نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید کمیسیون سازمان تایید کند سابقه‌رو

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در سازمان مربوطه باید دقیقا محاسبه شود