مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری ثبت دادخواست طلاق

باسلام
میخواستم بدونم بعد مشاوره که دادخواست طلاق ثبت الکترونیک میشه چقد زمان میبره تا دادگاه خبر بدن ؟ و ایا راهی هست ببینم پیشرفت کار و زمان دادگاه را ؟ چون شهرستانم نمیتونم هی برم بیام و میخوام زوتر به جریان بیفته کارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه دادخواست طلاق رادردفترخدمات قضایی ثبت کرده باشید به یکی ازشعب دادگاه ارسال میشود واس ام اس به گوشی تان ارسال میشود همچنین می توانید ازطریق سایت عدلیران روند ارجاع به دادگاه وشعبه وشماره پرونده را مشاهده کنید