مشاوره حقوقی رایگان - دیه انحراف بینی و اصلاح زییایی چقدر میباشد

با سلام و خسته نباشيد. بنده دو ماه پیش تصادفی داشتم که بیمارستان متوجه شکستگی بینی بنده نشده بودند بعد از یکماه متوجه شدم بینی ام شکسته پزشک متعمد پزشک قانونی شکستگی رو تایید کرد که ارش 4درصد رو تعیین کردند با توجه به اینکه بینی بنده درمان نشده بود مجدد رفتم معاینه که پزشک معتمد انحراف متوسط بینی و اصلاح زیبایی رو تایید کردند میخواستم ببینم چند درصد به دیه ام در معاینه مجدد اضافه میشه با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام دوست عزيز اين موضوع در تخصص پزشك قانوني است و مورد به مورد تفاوت دارد. همچنين در اين خصوص ديه مشخصي در قانون تعيين نشده است و ارش تعلق ميگيرد كه كملا در تخصص پزشكيقانوني است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شما دیه تعلق نمی گیرد بلکه وجهی که در این خصوص به شما تعلق می گیرد ارش نام دارد ضمن انکه محاسبه این مقدار بر عهده دادگاه و پس از اعلام پزشک مورد وثوق خواهد بود و نمی توان در حا حاضر عنوان کرد چه مقدار به شما ارش تعلق می گیرد

پرسشگر :

ممنونم من با دکتر معتمد صحبت کردم ایشان فرمودند که 2درصد دیگر به ارش شما اضافه میشود که در کل 6درصد ارش تعلق میگیرد میخواستم ببینم بنده ميتوانم مجدد اعتراض کنم مگر دیه یا ارش بینی که با عیب درمان پیدا کند10درصد نميشود!!! برای من 6درصد ارش تايین کردند درصورتی که بینی بنده انحراف پیدا کرده نیاز به عمل جراحی دارد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم