مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات زناشویی

باسلام خسته نباشید من خانمی 36 ساله هستم 15ساله ازدواج کردم یه پسر 5ساله هم دارم شوهرم هرویین. شیره تریاک مصرف میکنه. دسته بزن وفحاشی. میکنه خرجی هم نمیده. من الان 8ماهه. ازشوهرم جدازندگی میکنم چون دوسال پیش منوهل دادمهره کمرم شکسته نامه پزشکی قانونی هم دارم پسرم راهم بهم نمیده من الان موندم چکار کنم لطفا. راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مهریه با اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و دادخواست نفقه با اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و دادخواست طلاق و دادخواست استرداد جهیزیه و دادخواست حضانت بچه را بده، ازطریق مشاوره تلفنی دادراه بیشتر توضیح داده خواهد شد

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلامدر صورت داشتن ادله مثبته میتوانید در راستای مطالبه دیه شکایت مطرح نمایید و در خصوص حضانت نیز میتوانید در راستای توانایی خود دادخواست حضانت با دستور موقت دهید یا ملاقات فرزند تقدیم محاکم خانواده دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
با وکیل مشاوره مستقیم بگیرید تا راهکار مناسب پیدا کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت ضرب و شتم فحاشی به استناد شهود و گزارش 110 شکایت نمایید
مطالبه نفقه و مهریه نمایید
حضانت فرزند پسر تا 7 سال با مادر است