مشاوره حقوقی رایگان - سازنده از دو واحد خود سه واحد را فروخته است؟

با سلام و وقت بخیر
طی یک قرارداد مشارکت با سازنده در طی پروژه اینجانب سه دانگ از زمین را به نام سازنده کرده ام متاسفانه ایشان پس از اتمام کار بایستی 4 واحد تحویل میداده که دو واحد حق خود ایشان بوده و دو واحد نیز برای من مالک لذا الان مشخص شده که ایشان بدون در جریان گذاشتن اینجانب سه واحد از ملک را یعنی یک واحد بیشتر از حق خود را بدون هیچ گونه تقسیم نامه ای فروخته است

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود پس اگر تقسیم نامه ای ندارید چگونه می فرمایید دو واحد متعلق به شما است