مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان رابطه نامشروع را پیگیری کرد؟

باسلام و خسته نباشید حدود 1 سال پیش با آقایی رابطه جنسی داشتم و این رابطه باعث زوال پرده بکارت شد و این رابطه تا 1 ماه پیش به صورت متعدد ادامه داشت. الان ایشون ادعا میکنه منو نمیخواد و کلا منو با این مشکل رها کرده خواستم ببینم نظر شما برای پیگیری این موضوع بعنوان یک کارشناس چیه؟ آیا باید از این آقا شکایت کنم یا اینکه تا آخر زندگیم باید بخاطر این موضوع قید ازدواجو بزنم؟ شدیدا بخاطر این موضوع بیماری افسردگی گرفتم ممنون میشم کمکم کنید.