مشاوره حقوقی رایگان - با توجه به مستندات استنکاف و رابطه نامشروع همسرم دادگاه درخواست طلاق را قبول نکرد

با سلام
حدود 9ماه است همسرم به علت رابطه نامشروع خارج از زنا و مشاجره با اینجانب منزل و ترک کرد که پس از آن من درخواست طلاق دادم، البته منزلی را هم که اجاره کرده بودیم اجاره نداد و من از آنجا بلند شدم و در حال حاضر در منزل پدرم هستم و درخواست منزل کردم که ایشان منزل اجاره نکرد و دادگاه ارشاد حکم شلاق به علت رابطه نامشروع برای ایشان حکم دادند. من درخواست طلاق کردم و دادگاه در آن روز مدارک را رویت کرد 1.استنکاف2.رابطه نامشروع و از من پرسید آیا مهریه را میبخشی و من گفتم نصف آن را می‌بخشم و دادگاه به همسرم گفت که طلاق بدهی بهتره و دادگاه تمام شد و تعیین داور گذاشت و من داور بردم گفتم دیگر نمی‌خوام با این مرد زندگی کنم و همسرم هم گفت می‌خواهم اذیتت کنم ده سال دیگه طلاقت نمیدم. و به داور هم گفت زندگیم را دوست دارم و دادگاه درخواست من را با توجه به مدارک رد کرد چون شوهرم منزلیکه مادرش اجاره کرده بود را به دادگاه ارایه کرده بود و الان به دادگاه تجدید نظر رفته آیا یک زن باید با این همه ظلم منتظره شوهری باشد که دایم خیانت می‌کند و حکم شلاق دارد من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صحبت های همسر سرکار ، گویای عدم سازگاری و اختلافاتی عمیق است و تا حدی هم دلایل قانع کننده دارید لذا در صورت عدم نتیجه گیری می توانید مجددا اقدام نمایید ولی بهتر است با همراهی وکیل باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، ممکن است رای در دادگاه
تجدیدنظر نقض بشود و حکم طلاق
صادر بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل تجدید نظر و فرجام خواهی است