مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل رابطه نامشروع همسر

سلام خسته نباشید. حدود پنج ماه پیش همسر من از منزل رفت و به من گفت ک در محل کارش میمونه ولی من مطمئن بودم ک اینطور نیست و با کسی رابطه داره چون ما یکسال و نیم هست ک هیچ رابطه ای با هم نداشتیم و رو این حساب شک ندارم ک با کسی هست، سه سال پیش من چت اون رو با خانمی دیدم و از اونجا دیگه بهش مشکوک بودم ... در ضمن خرج من و بچم رو واریز میکنه هر ماه فقط خونه نمیاد میشه بپرسم آیا من میتونم اقدام کنم برای طلاق و درخواست مهریه و حضانت بچه و اینکه دختر من الان 15 ساله است و اینکه آیا بعد طلاق باید خرج بچه رو بده یا خیر؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید
مهریه در هر حال قابل مطالبه می باشد
فرزند 15 ساله از حضانت خارج و شخصا می تواند انتخاب کند با جه کسی زندگی کند
نفقه فرزنددر هر صورت با پدر می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید مهریه را به اجرا بگذارید
بعد از طلاق هم نفقه فرزندان با پدر هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولا حضانت در خصوص دختر شما چون بالای 9 سال است منتفی است و ایشان با هرکدام از والدین که بخواهد می تواند زندگی کند
بله می توانید برای طلاق اقدام نمایید
استشهادیه تهیه کنید که مدت مدیدی است منزل را ترک کرده و صورتجلسه کلانتری هم بگیرید
برای طلاق باید عسر و حرج خودتان را اثبات نمایید
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و باید به شروط مقرر در عقدنامه و عسر و حرج استناد نمایید

و میتوانید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح کنید

و زوج مکلف است که نفقه فرزند را پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
تمام این موارد امکانپدیر است اما به همین راحتی نیست و نیازمند گفتگو است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر علت عدم رابطه جنسی از طرف شما نبوده میتوانید به دلیل عسر وحرج ناشی از عدم ارتباط جنسی دادخواست طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا مهریه خود را مطالبه کنید.
بابت رابطه نامشروع نیز اگر مطمئن هستید شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.