مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
من سه دستگاه ماشین به یک نمایشگاه ماشین سپردم تا برایشان مشتری پیدا کند
ولی بعد یک هفته متوجه شدم بدون اطلاع من آن ها را با قولنامه فروخته و هیچ پولی به من پرداخت نکرده می خواستم بدونم برای توقیف آن ها بوسیله قانون تودیع خسارت احتمالی چه مراحلی را بگذارنم و چه شکایتی کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمانی که شما خودرو را در نمایشگاه تحویل دهید حاکی از فروش است لذا شما می توانید استرداد ثمن فروش خودرو هارا از نمایشگاهی درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، ظاهرا
جرم فروش مال غیر محقق شده
است و شما باید ابتدا شکایت فروش
مال غیر و استرداد عین خودرو بر
علیه خریدار و فروشنده اقامه نمایید یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا شکایت فروش
مال غیر و استرداد عین خودرو بر
علیه خریدار و فروشنده اقامه نمایید یا میتوانید مطالبه ثمن معامله را داشته باشید