مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی به نیازهای مردانه

سلام. بعد از بدنیا آمدن دخترم. کم کم جای خواب ما هم از یکدیگر جدا شد و الان 9سال است جدا از هم میخوابیم. و همسرم اصلا توجهی به نیازهای من ندارد . با این حال من تا به این لحظه صبر کردم حتی یکبار هم فکر خلاف برای این مسائل را به ذهنم راه ندادم ولی همچنان همسرم راه خود را در پیش گرفته آیا باید دیگر به جدایی از او فکر کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
با مشاوره خانواده صحبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما دارای صور مختلف و راهکارهای مناسب حقوقی می باشد که در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سبام بهتر است از مشاور روانشناس کمک بگیرید ولی راه حقوقی این است که عدم تمکین همسرتان را ثابت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است با هم به یک رواشناس مجرب مراجعه و مشاوره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکل شما با قانون حل نمیشود به مشاوره خانواده مراجعه کنید