مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تکرار رفتارهای خصمانه

سلام و وقت بخیر
ماجرا از این قراره که چند تا از همسایه‌ها به دلایلی(کاملاً احمقانه) با من مشکل پیدا کردن و چندین باره که اقدام به توهین، ضرب و شتم، بدگویی و آزار و اذیت می کنن؛ که من به ناچار ازشون شکایت کردم.
حالا فرض رو بر این بگذارید که با پیگیری من، محکومیت شون توی دادگاه قطعی باشه. اما واقعیتش من به دنبال مجازات شون نیستم. قصدم اینه که از ادامۀ این رفتارها جلوگیری کنم. راه حل پیشنهادی شما چیه؟ چیزی که به ذهن خود من رسید گرفتن یک تعهد محضریه. اگه راه درستیه، توی کدوم مرحله باید مطرحش کنم؟ حل اختلاف؟ دادسرا؟ دادگاه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

میتوانید تقاضای صلح و سازش به شورای حل اختلاف نمایید و در ان مرجع تعهدی از انها اخذ شود