مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین خاص زوجه

باسلام و احترام ..
اینجانب با خانومم رسما زندگی مشترک را شروع کردیم ولی هربار برای ایجاد روابط بهانه های مختلف میاورد و الان ایشون باکره هستند سوال من اینه با توجه به اینکه زندگی مشترک شروع کردیم و جهزییه خانوم در منزل من هست و شواهد موجود میباشد ایشون مدتی در منزل من بوده آیا میتونم از ایشون شکایت عدم تمکین کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر رابطه انجام نشده باشد میتواند به حق حبس استناد کنید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

الزام به تمکین خاص رو در هر حال شما میتونین درخواست کنین،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید و دعوای تمکین رد
خواهد شد مگر ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمکین خاص نکردند میتوانند به حق حبس استناد کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این مسائل زمان میخواهد بهتر است نزد دکتر زنان و روانشناس بروید و علمی مساله را حل کنید نه با زورِ قانون .اما در ارتباط با زندگی در نزد شما تا زمانی که باکره هستند حق حبس دارند...