مشاوره حقوقی رایگان - اقرار تحت اجبار و فشار روانی در اداره اطلاعات استان

آیا اقرار تحت شرایط اجبار و تهدید در هنگام بازداشت در اداره اطلاعات استان و بعد از آزادی با وثیقه و گرفتن وکیل انکار اقرار با دلایل مستدل می تواند باعث محکومیت شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقرار ناشی از شکنجه اثر قانونی ندارد و متهم می تواند انکار کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقرار ناشی از شکنجه اثر قانونی ندارد و متهم می تواند انکار کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق قانون اقرار ناشی از شکنجه اثر معتبر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرار ناشی از شکنجه اثر قانونی ندارد و متهم می تواند انکار کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اقرار باید در جلسه دادگاه و در نزد قاضی باشد ولی در
عمل به این صورت نخواهد بود و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مراتب را به اطلاع قاضی دادگاه برسانید