مشاوره حقوقی رایگان - انشعابات منزل وصل نمی باشد

با سلام. من مستاجر هستم. قراردادی كه ما داريم خانه دارای آب،‌ گاز،‌ تلفن و برق می باشد اما ابتدایی كه ساكن شديم 1396/03/30 تاكنون 1396/08/22 گاز و تلفن وصل نشده و با توجه به سردی هوا ديگه نمی تونم در اين خانه بمانم. می خواستم برم شورای حل اختلاف از صاحبخانه شكايت كنم. چون هم خيلی بد برخورد می كنه و هم ميگه هر كاری دوست داری برو انجام بده. حالا می خواهم بدانم كاری از پيش می برم ؟؟؟ ميتونم حداقل هزينه اثاث كشی و بنگاه را از صاحبخانه بگيرم و از اين جا بلند بشم يا نه؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" قبل از اینکه قرارداد اجاره را امضاء نمائید مگر مورد اجاره (منزل استیجاری) را مشاهده نکردید که آیا لوله کشی گاز متصل به گاز شهری دارد یا خیر !؟ موضوع دعوی شما در صورت ایجاد حق فسخ قانونی ، فسخ قرارداد اجاره است که در صلاحیت رسیدگی دادگاه محل وقوع ملک است و نه شورای حل اختلاف دادگستری . موجب قانونی برای دریافت سهمی خود از حق العمل مشاور املاک و هزینه حمل بار و اسباب کشی وجود ندارد مگر مؤجر بخواهد به میل و اختیار خودش بپردازد وگرنه الزام قانونی وجود ندارد . چنانچه بخواهید راه دادگاه را در پیش گرفته و حق فسخ قراردادی یا قانونی خود را در محکمه به اثبات رسانده و حکم را اجرا نمائید تا آن موقع ، موعد انقضاء مدت قرارداد اجاره شما هم به سر آمده و می بایست مورد اجاره را تخلیه نمائید ! لزوماً همه اختلافات و دعاوی راهکارش طرح دعوی در محاکم قضایی نیست بلکه در این فرض اختلاف توصیه می شود با گفتگوی اصلاحی و صلح و سازش و مدد جستن از بزرگان و ریش سپیدان آشنای دو طرف ، اختلاف خود را با کمترین هزینه و اصطحکاک فیصله دهید .

یک وکیل :

سلام صاحبخانه برابر قرارداد اجاره مكلف به ارايه آب و برق و گاز و تلفن بوده است توصيه ميكنم از طريق كدخدا منشي حل كنيد در غير اينصورت بايد الزام ايشان را بخواهيد با ارسال اظهار نامه در غير اينصورت تقاضاي فسخ و مطالبه وديعه پرداختي احتمالي و مطالبه خسارت كنيد البته اين موارد زمان بر است .

پرسشگر :

متشكرم از راهنمايي كه فرموديد

یک وکیل

با همکارم جناب آقای گنجی همنظر هستم