مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت مسکن مهر

با سلام
من و شوهرم سال98یک‌ واحد مسکن مهر خریداری کردیم و 3دانگ 3دانگ،واسه انتقال از فروشنده به خریدار ب راه و شهرسازی شهرم و استان و بانک مسکن مراجعه کردیم ک ایراد گرفتن که مسکن‌مهر به هیچ وجه امکان 3دانگ 3دانگ وجود نداره و 6دانگ باید به نام یک نفر باشه ک باز فروشنده اومد و قولنامه جدید و 6دانگ به نام من،و راه شهرسازی شهر خودم،استان،بانک مسکن و وام به نام خودم شد،و فروشنده وکالت تمام رو به من دادن،ایا الان شوهرم میتونه ادعای مالکیت کنه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر پرداختی داشته باشند و بتوانند اثبات نمایند تحت شرایطی بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج میتواند مدعی بشود ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و ادعاهای مختلفی را بیان کنید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید