مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

با سلام
سال 99شوهرم ماشین منو فروخت و گذاشت رو پولش و ماشین خرید الان پلاک ماشین جدید اصلا معلوم نیست به نام کیه،ایا میتونم کاری کنم پول ماشینمو پس بگیرم،چون قصد طلاق دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین به نام شما باشد میتوانید دادخواست استرداد مبیع دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با شهادت شهود و پرینت واریزی دادخواست استرداد وجه هید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه پرداخت را بتوانید اثبات نمایید قابل مطالبه می باشد

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق شاهد و استشهاديه ،بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید دادخواست مطالبه وجه را
اقامه نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
نیاز به توضیح و اطلاعات بیشتر دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل نمایید درخدمتتون خواهم بود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید