مشاوره حقوقی رایگان - خواب خودرو

سلام چندروز پیش تصادف کردم ماشینم نیسان بااتوبوس تصادف کردم طرف مقصرشده ماشینم 5روز تو پارکینگ بوده الان هم مکانیک میگه 10روز طول میکشه تا اماده بشه ایا میتونم خسارت خواب ماشین بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق نظر کارشناس تمام خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خواب خودرو نیسان قابل مطالبه است اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله قابل مطالبه است و می توانید طبق نظر کارشناس تمام خسارت خود را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام
بله می توانید طبق نظر کارشناس تمام خسارت خود را مطالبه کنید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله. البته باید دادخواست بدید.
شما میتونید خسارت خودرو-افت قیمت-و کلیه هزینه ها رو مطالبه کنید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی با نظرکارشناس دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارات براورد شود و سپس ادامه روند. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید