مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت

سلام
موتور سیکلتی رو10 تومن فروختم قولنامه ای و 2 تومن نقد گرفتم و قرار شد 8 تومن مابقی بعد از 24 ساعت که حق فسخ گذاشته بودیم به من بدن و من وکالت بزنم
بعد از 24 ساعت 7 تومن دادن و تقاضای وکالت کردن و گفتن بعد از ومالت مابقی رو میدن
الان گوشی رو از دسترس خارج کردن
همه مدارک دادم بهشون بجز برگ سبز وکالت هم هنوز نزدم
چجوری میتونم شکایت کنم ازشون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه الباقی ثمن را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن و هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه را
مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه الباقی ثمن دهید بعلاوه خسارت تاخیر تادیه و با احتساب کلیه خسارات دادرسی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا راهکار مناسب پیشنهاد گردد. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید