مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت

باسلام
من چند سال پیش موتوری را به موتور فروشی فروختم مقداری بابت الحساب پول داد الباقی ماند تا بیاد سند بگیره اما نیامد. حال سوال این
خلافی 600تومن امده ودیگر کارهاش که بنام من هست چی میشه من باید چکار بکنم قانونی‌ ؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه نامه برای فروش موتور دارید از تاریخ انتقال خلافی با خریدار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخ معامله خلافی با خریدار است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از زمان انعقاد عقد بیع هزینه ها با خریدار است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله خود و حضور در دفترخانه در تنظیم سند را ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک و مطالبه مابقی ثمن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست دادخواستی مبنی بر ملزم کردن طرف مقابل به پرداخت ثمن معامله تنظیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از زمان انعقاد عقد تمام هزینه ها با خریدار می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به پرداخت ثمن معامله خودو تنظیم سند بدهید