مشاوره حقوقی رایگان - واریز دیه قبل از قطعیت رای

با سلام
اینجانبه همسر سابقم در سانحه تصادف فوت میکنه و راننده مقصر متواری میشه و بعد از مراحل کارشناسی سه نفره و پنج نفره پرونده هم اکنون در دادگاه در مرحله صدور رای میباشد ولی تاکنون رای صادر نشده...
من با صندوق تامین تماس گرفتم بهم گفتن به محض صدور رای و ابلاغ به ما چون آخر سال هست ما قبل از قطعیت پول دیه رو میریزیم به حساب دادگستری!
سوال من اینه که صندوق میتونه چنین کاری کنه و حق ما رو ضایع کنه؟ چون در صورت اعتراض ما به رای دادگاه و رفتن به تجدید نظرخواهی رای دادگاه بعد از سال قطعی میشه...
لطفا از شما بزرگواران و عزیزان خواهش میکنم راه و کمکی میتونید به کنید تا بتونم بعد از سال دیه رو با افزایش مبلغ دیه از صندوق دریافت کنم...
ضمنا حکم توقیف دیه بابت مهریه داخل پرونده دیه گذاشتم و فرزند مشترک دارم که حضانت با منه ...
باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونه اما ما به التفاوت رو میتونید با دادخواست بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتواند.شما هم‌میتوانید برای ما به التفاوت دیه در حکم قطعی صادره دادخواست دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی رای اومد شما اعتراض بزنید رای غیر قطعی قابل اجرا نیست

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

صندوق میتونه قبل از صدور رای دیه رو واریز کنه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صندوق می تواند زودتر واریز نماید اما بعد از اعتراض شما به رای و تغییر مبلغ مابه‌التفاوت باید پرداخت گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

صندوق می تواند زودتر واریز نماید اما بعدازاعتراض شما به رای و تغییر مبلغ مابه التفاوت باید پرداخت گردد،نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

صندوق تامین مبلغ دیه تعیینی را به حساب دادگاه واریز می کند تا پس از صدور حکم قطعی دریافت کنید و در صورت اختلاف در میزان دیه صرفا مابه التفاوت به نرخ روز پرداخت میگردد

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام ملاک قطعیت حکم است برای اجرای رای
اما چون درخواست شما دیه یک نفس است صندوق به نفع خود اقدام به پرداخت می‌کند تا مشمول پرداخت دیه سال آینده که مسلما رقم بیشتری است نگردد
اگر شما مراجعه نکنید یک روش پرداخت برای صندوق باقی نمی ماند آنهم مراجعه به دادگاه و اعلام پرداخت زودتر از موعد قطعیت حکم

ایمان احمدی

جناب آقای ایمان احمدی :

عموما صندوق ها متاسفانه بسیار تاخیر دارند بعیدمیدونم به این سرعت پرداخت شود ،داشتن وکیل درهرشهری که ساکن هستید بسیار کمک میکنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله صندوق میتواند قبل از رای قطعی واریز کند اما اگر شما اعتراض دارید مجددا قابل مطالبه است. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صندوق اصولا بر اساس تعهدات خوددر زمان حادثه دیه را پرداخت مبنماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید