مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار بدقول

با پیمانکاری جهت بازسازی خانه صحبت کردیم و قرار شده مبلغی را بعنوان پیش پرداخت و باقی مبلغ ماهیانه بصورت اقساط پرداخت شود . در قرارداد نوشته شده تاریخ پایان قرارداد ذکر نشده و پیمانکار با استناد به همین موضوع هی کار را کش می دهد . چندین بار تاریخ پایان کار رو در نرم افزار واتساپ به من گفته اما در هیچ کدام از تاریخهای اعلامی هم کار را انجام نداده . بعد از گذشت چهارماه از قرارداد چون دیدیم که کار طول پیدا کرده و ایشان حاضر به انجام کار نیست بندی را به قرار اضافه کردیم که باقی کارها رو خودمان انجام از حساب ایشان کسر و ایشان هم مبلغ باقی مانده را طبق قرار قبلی دریافت کند و فقط قرار بر این شد که قرنیزها را ایشان نهایتا تا تاریخ 16 بهمن نصب نماید که این کار رو هم ایشان انجام نداده و الان هم که کارهای خانه را می بینم بسیار ایراد دارد و البته باز از طریق واتزاپ ایشان گفتن که این ایرادات رو هم انجام بده و کم کن از حساب . حال ایشان ادعای این را دارد که چون پیمانکار ساختمان هستش می خواهد در خانه رو قفل بزنه و اجازه کارکردن به کسی نده تا من باقیمانده پول رو به ایشون بدم . سوال من این هستش که اولا من تحت چه عنوان می تونم از ایشون بابت دیرکرد کار شکایت کنم و آیا ایشون می تونه خانه رو قفل کنه و اجازه ورود به هیچ کس نده یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام میتوانید هرگونه خسارتی که از این تاخیر بر شما وارد شده را مطالبه نمایید و ایشان نمی تواند درب خانه را قفل نماید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان فقل منزل وجود ندارد در این صورت جدم کیفری اتفاق میافتد در خصوص موضوع حقوقی نیز الزام به ایفای تعهد مطرح شود